DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 16. septembra plkst. 06.30 līdz 17. septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 40 izsaukumus – 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Šorīt plkst. 06.44 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Cēsīs, kur trīsstāvu ēkā no dzīvokļa nāca dūmi. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka dzīvoklī deg divas telpas 11m2 platībā. No piedūmotās ēkas tika evakuēti 12 cilvēki. Notikuma vietā tika atrasts bojāgājis cilvēks. Notikušā apstākļus un ugunsgrēka izcelšanās iemeslu noskaidros Valsts policija. Plkst. 08.08 ugunsgrēks tika lokalizēts. Dzēšanas darbi turpinās.

Vakar plkst. 13.57 VUGD saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Cenas pagastu, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva saimniecības ēkas piebūve 50m2 platībā. Notikuma vietā viens cilvēks tika izglābts un vēl viens cilvēks tika evakuēts. Plkst. 16.14 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, vieglā automašīna, rugāji, sausā zāle, neapsaimniekota divstāvu ēka, piededzis ēdiens, divstāvu dzīvojamā māja, dārza māja, dēļu kaudze.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI