DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 20. septembra pagarinās 6. autobusa maršrutu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka no 2021. gada 20. septembra 6. autobusa maršruts tiek pagarināts līdz Biķeriem un maršrutam mainīts nosaukums uz „Abrenes iela – Biķeri”.

Turpmāk 6. maršruta autobusi virzienā no Rīgas pilsētas centra kursēs pa maršrutu līdz Augusta Deglava ielai, tālāk pa Augusta Deglava ielu, Juglas ielu līdz stāvlaukumam starp tirdzniecības centriem IKEA un SĀGA. Virzienā uz Rīgas pilsētas centru autobusi kursēs pa Juglas ielu, Dzelzavas ielu, Ēvalda Valtera ielu un tālāk pa esošo maršrutu. Maršrutā tiks ieviestas jaunas pieturvietas - „Dreiliņupīte” (Juglas ielā), „Biķeri” (stāvlaukumā starp IKEA un SĀGA), „Jaunbiķeri” (Juglas ielā) un „Dzelzavas iela” (Ēvalda Valtera ielā). Maršrutam mainīts nosaukums uz „Abrenes iela - Biķeri”.

Lai nodrošinātu pasažieriem iespēju sasniegt pieturvietu „Dzelzavas iela”, „Ē. Valtera iela” (līdzšinējais 6. autobusa maršruta galapunkts), braucot virzienā no Rīgas pilsētas centra, kā arī braucot no pieturvietas „Dreiliņupīte” virzienā uz centru, pasažieriem nebūs jāveic atkārtota brauciena reģistrācija šķērsojot galapunktu „Biķeri”. Lai iespējami samazinātu papildu ceļā pavadīto laiku, galapunktā „Biķeri” plānotais stāvēšanas laiks ir līdz 2 minūtēm.

Līdz ar minētajām izmaiņām tiks uzlabots sabiedriskā transporta nodrošinājums un piekļuve gan Biķeru apkaimē esošajiem bērnu dārziem, gan tirdzniecības centru IKEA, SĀGA un „Lidl” loģistikas centrs darbiniekiem, kā arī Biķeru apkaimē esošo dzīvojamo māju iedzīvotājiem.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI