DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Atvērta pieteikšanās ALTUM “Daudzdzīvokļu māju remonta aizdevuma programmā”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No 8. septembra atvērta pieteikšanās ALTUM “Daudzdzīvokļu māju remonta aizdevuma programmā”. Programmas kopējais finansējums ir 31 miljons eiro, kas iedzīvotājiem pieejams aizdevuma veidā. Finansējums paredzēts daudzdzīvokļu māju koplietošanas telpu remontam un apkārtējās teritorijas labiekārtošanai, tādiem darbiem kā, piemēram, ūdensvada vai jumta nomaiņa, bērnu vai sporta laukuma ierīkošana, mājas fasādes atjaunošana un citiem darbiem, kas uzlabo mājas stāvokli un veido patīkamāku dzīves vidi.

ALTUM programmas “Daudzdzīvokļu māju remonta aizdevums” finansējums ir pieejams dažādu ēkas un koplietošanas teritorijas labiekārtošanas darbiem, piemēram, ūdensvada un kanalizācijas remontam, apkures sistēmas uzlabošanai, kāpņutelpas remontam, durvju nomaiņai, lifta remontam, ceļa, ietves vai autostāvvietu izbūvei, apzaļumošanas darbiem, bērnu rotaļu vai sporta laukuma ierīkošanai un citiem koplietošanas teritorijas labiekārtošanas darbiem.

Vienai mājai pieejams aizdevums ir līdz 400 000 EUR, nepārsniedzot 120 EUR uz vienu daudzdzīvokļu mājas kopējās platības kvadrātmetru. Maksimālais aizdevuma termiņš ir 20 gadi, aizdevumam tiek piemērota fiksēta procentu likme: 3,5% gadā. Aizdevuma līgums jānoslēdz līdz 2023. gada 31. decembrim. Programmai var pieteikties dzīvokļu īpašnieki ar pilnvarotas personas starpniecību tad, ja saņemts aizdevuma atteikums no kredītiestādes.

Plašāka informācija par aizdevumu atrodama ALTUM mājaslapā: https://bit.ly/3yzzGB1

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI