DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Izsludina divus konkursus jauniešu aktivitāšu finansiālam atbalstam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludina divus konkursus – Rīgas skolēnu pašpārvalžu sadarbības projektu konkursa papildu kārtu un Iniciatīvu atbalsta konkursu galvaspilsētas jauniešiem.

Rīgas skolēnu pašpārvalžu sadarbības projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt aktivitātes, kas stiprina Rīgas vispārizglītojošo skolu un profesionālās izglītības iestāžu skolēnu pašpārvalžu kapacitāti, veicina to aktīvu iesaistīšanos izglītības iestāžu darbā un sekmē pašpārvalžu savstarpējo sadarbību. Finansējumu plānots piešķirt vairākām aktivitātēm - neformālās mācīšanās norisēm, āra dzīves pasākumiem, jauniešu iesaistei brīvprātīgajā darbā, fiziskām aktivitātēm, kas neprasa mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšējo sagatavotību un radošām pašizpausmēm. Projektu pieteikumi jāiesniedz līdz 24.septembrim, nosūtot uz e-pasta adresi macibas.brf@gmail.com.

Savukārt jauniešu iniciatīvu konkursā aicināti piedalīties Rīgas jaunieši un jauniešu grupas vecumā no 13 līdz 20 gadiem. Konkursu rīko, lai finansiāli atbalstītu iniciatīvas, kas veicina jauniešu iekļaušanos pilsētas kultūras, sporta un izglītības procesos, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, vērtīborientāciju un aktīvu līdzdalību. Iniciatīvu projekti jāiesniedz līdz 23.septembrim, nosūtot uz e-pasta adresi macibas.brf@gmail.com.

Konkursu nolikumi un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.izglitiba.riga.lv sadaļā „Finansēšanas konkursi”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI