DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. septembrī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkā Daugavpilī cieta cilvēks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 31. augusta plkst. 06.30 līdz 1. septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 30 izsaukumus – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 09.49 tika saņemts izsaukums Daugavpilī, kur divstāvu dzīvojamās mājā bija degusi virtuve 5m2 platībā. Dzēšot liesmas pirms VUGD ierašanās, cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst.10.33 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

VUGD atgādina: gatavojot un sildot ēdienu, ievērojiet piesardzību! Neatstājiet ēdienu uz ieslēgtas plīts bez uzraudzības! Uzstādiet mājokļos dūmu detektorus, kas laikus vēstīs par sadūmojumu, dodot iespēju izglābties no piedūmotām telpām un izsaukt ugunsdzēsējus glābējus, zvanot 112!

Plkst. 10.21 VUGD saņēma izsaukumu Aizputē, kur dega neapsaimniekotas divstāvu ēkas jumts un starpstāvu pārsegums 450m2 platībā. Ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no liesmām nosargāt divas blakus esošās ēkas. Plkst. 15.28 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI