DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

RNP būtiski samazina klientiem izmaksas par bēniņu un pagrabu tīrīšanu

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) pēdējā gada laikā metodiski pilnveidojot iepirkumu sistēmu un konkursu kritērijus, nodrošinājis, ka bēniņu un pagrabu tīrīšanas  pakalpojums turpmāk klientiem izmaksās par 25% mazāk, nekā līdz šim. Turpmāk RNP teritoriālo iecirkņu Austrumi, Daugava, Centrs, Jugla, Ziemeļi un Pārdaugava bēniņu un pagrabu tīrīšanas pakalpojumu sniegs Eco Baltia vide.

Lēmumu par iepirkumu dalījumu zonās RNP pieņēma, lai palielinātu konkurenci un iegūtu lielāku pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu apjomu, no mazākiem pakalpojumu sniedzējiem, kas spēj saviem spēkiem nodrošināt izdevīgu un kvalitatīvu pakalpojumu RNP klientiem. Jaunā, elastīgā iepirkumu metodika jau nodrošinājusi būtiski zemāku cenu arī zāles pļaušanas pakalpojumam, kas RNP klientiem izmaksā vidēji 2 reizes mazāk iepriekš.

RNP valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis: “RNP prioritāte ir piedāvāt klientiem iespējami kvalitatīvāko pakalpojumu par atbilstošām izmaksām. Samazinot izmaksas par pārvaldīšanas pakalpojumu, klientiem būs iespēja vairāk atlicināt līdzekļus sava īpašuma remontdarbiem, izvērtēt iespēju veikt kompleksu ēkas renovāciju. Ikdienā tiek strādāts pie tā, lai metodiski pilnveidotu gan visu iepirkumu sistēmu kopumā, gan atsevišķus iepirkumus. Mēs metodiski palielinām konkurenci, dodot iespēju iepirkumos piedalīties maksimāli plašam pretendentu lokam. Rezultātā esam panākuši ļoti būtisku pakalpojuma cenas samazinājumu, kas primāri samazina RNP klientu ikmēneša rēķinus.”

Kā jau iepriekš ziņots – RNP padziļināti analizējot māju finanšu rādītājus, pārskata pārvaldīšanas maksu, balstoties uz administratīvo un citu ar daudzdzīvokļu māju pārvaldīšanu saistīto izmaksu samazinājumu uzņēmumā. Kopējais pārvaldīšanas maksas samazinājums attiecināms jau uz 850 mājām, kas gada griezumā ir ap 1,6 milj. EUR ietaupījums RNP klientiem. Minētais iepirkuma rezultāts iespējams ļaus samazināt RNP klientu nākamā gada izmaksas vēl vairāk.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI