DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. augustā, 2021
Lasīšanai: 6 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Nedēļas nogalē “Rimi Rīgas maratona” laikā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šajā nedēļas nogalē, 28. augustā un 29. augustā, notiks “Rimi Rīgas maratons” un “Rimi Rīgas maratona Bērnu diena”, kuru laikā tiks ierobežota satiksme vairākās galvaspilsētas ielās un uz tiltiem pār Daugavu.

No 27. augusta plkst. 22.00 līdz 30. augusta plkst. 6.00 slēgs transportlīdzekļu satiksmi 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Sestdien, 28. augustā, no plkst. 15.00 līdz plkst. 16.30 notiks “Ģimeņu skrējiens” pa maršrutu: Brīvības laukums – Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris – Krišjāņa Valdemāra iela – Vanšu tilts – apgriešanās pretī Ķīpsalas ielai –Vanšu tilts–Pils laukums–Torņa iela–Pils laukums–Muitas ielas–11.novembra krastmala (finišs). Policija šajā maršrutā aizturēs satiksmi no plkst. 14.30 līdz plkst. 16.00.

Svētdien, 29. augustā, no plkst. 7.00 līdz plkst. 17.00 notiks maratona skrējiens pa maršrutu: Brīvības laukums (starts)–Brīvības bulvāris–Brīvības iela–Gaisa tilts–Brīvības iela–Gustava Zemgala gatve–uzbrauktuve uz Gustava Zemgala tilta no Gaujas ielas–Ķīšezera iela–Kokneses prospekts–Mežaparks–Kokneses prospekts–Ķīšezera iela–uzbrauktuve uz Gustava Zemgala tilta no Gaujas ielas –Gustava Zemgala gatve–Brīvības iela–Gaisa tilts–Brīvības iela–Senču iela–Zirņu iela–Vesetas iela–Jāņa Dīkmaņa iela–Skanstes iela–Hanzas iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Lāčplēša iela–Brīvības iela–Brīvības bulvāris–Brīvības laukums–Zigfrīda Anna Meierovica bulvāris–Krišjāņa Valdemāra iela–Hanzas iela–Eksporta iela–Elizabetes iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–Slokas iela–Pulka iela–Buļļu iela–Dzegužu iela–Slokas iela–Dagmāras iela–Buļļu iela–Daugavgrīvas iela–Raņķa dambis–Meža iela–Nometņu iela–Slokas iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–nobrauktuve no Vanšu tilta–Balasta dambis–Raņķa dambis–Trijādības iela–Kuģu iela–AB dambis–nobrauktuve no Akmens tilta–Akmens tilts–11.novembra krastmala (finišs).

Pusmaratona skrējiens notiks pa maršrutu: Brīvības laukums (starts)–Brīvības bulvāris–Brīvības iela (apgriešanās starp Bruņinieku ielu un Stabu ielu)–Brīvības bulvāris–Brīvības laukums–Zigfrīda Anna Meierovica bulvāris–Krišjāņa Valdemāra iela–Hanzas iela–Eksporta iela–Elizabetes iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–Slokas iela–Pulka iela–Buļļu iela–Dzegužu iela–Slokas iela–Dagmāras iela–Buļļu iela– Daugavgrīvas iela–Raņķa dambis–Meža iela–Nometņu iela–Slokas iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–nobrauktuve no Vanšu tilta–Balasta dambis–Raņķa dambis–Trijādības iela–Kuģu iela–AB dambis–nobrauktuve no Akmens tilta–Akmens tilts–11.novembra krastmala (finišs).

10 km skrējiens notiks pa maršrutu: Brīvības laukums (starts)–Brīvības bulvāris– (apgriešanās pie Elizabetes ielas)––Brīvības laukums–Zigfrīda Anna Meierovica bulvāris–Krišjāņa Valdemāra iela–Hanzas iela–Eksporta iela–Elizabetes iela–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–Balasta dambis–Raņķa dambis–Trijādības iela–Kuģu iela–nobrauktuve no Akmens tilta–Akmens tilts–11.novembra krastmala (finišs).

5,5 km skrējiens notiks  pa maršrutu: Brīvības laukums (starts)–Brīvības bulvāris(apgriešanās pie Elizabetes ielas)––Brīvības laukums–Zigfrīda Anna Meierovica bulvāris–Krišjāņa Valdemāra iela–Vanšu tilts–Balasta dambis–Raņķa dambis–Trijādības iela–Kuģu iela–nobrauktuve no Akmens tilta–Akmens tilts–11.novembra krastmala (finišs).

Minētajos maratona, pusmaratona, 10km un 5,5 km skrējienu maršrutos satiksme tiks ierobežota un slēgta no plkst. 06.00 līdz plkst. 18.00 (sabiedriskā transporta satiksmi slēgs no plkst. 7.00).

“Rimi Rīgas maratona Bērnu dienas Ģimeņu skrējiena” laikā un “Rimi Rīgas maratona” laikā pasākuma vietās būs aizliegta elektro skrejriteņu, velosipēdu, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme 28. augustā no plkst. 9.00 līdz plkst. 17.00 un 29. augustā no plkst. 7.00 līdz pasākuma beigām.

Nepieciešamības gadījumā policija organizēs divvirzienu transportlīdzekļu satiksmi:

no 25. augusta plkst. 22.00 līdz 30. augusta plkst. 6.00 Doma laukumā un Pils ielā, bet 29. augustā no plkst. 6.00 līdz plkst. 18.00 Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.

No 25. augusta plkst. 17.00 līdz 30. augusta plkst. 6.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Doma laukumā, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

No 27. augusta plkst. 07.00 līdz 30. augusta plkst. 6.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11.novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē, posmā no Poļu gātes līdz Jaunielai.

No 29. augusta plkst. 00.30 notiks pasākuma norisei nepieciešamo iekārtu montāžas un demontāžas darbi  minētajos maršrutos.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI