DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
4
4

Rīgā joprojām ir iespēja izmantot “brīvās rindas” vakcinācijas iespēju

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nākamnedēļ, no 23. augusta līdz 29. augustam, Rīgas Centrāltirgus vakcinācijas punkts strādās no plkst. 9.00 līdz 18.30, kad jebkurš iedzīvotājs, arī seniori, bez iepriekšēja pieraksta var saņemt “Pfizer/Biontech” vakcīnas devu.

Savukārt Rīgas Kongresu nama vakcinācijas punkts strādās no 23. augusta līdz 28. augustam no plkst. 9.00 līdz 18.00, kad jebkurš iedzīvotājs, arī seniori, bez iepriekšēja pieraksta var saņemt “Pfizer/Biontech” vakcīnas devu.

Papildus seniori var doties uz Rīgas Dzemdību namu (Miera ielā 45) darba dienās no plkst. 8.00 līdz 14.00 (“Pfizer/Biontech” vakcīna).

Tāpat arī iedzīvotāji var saņemt vakcīnu lielākajos tirdzniecības centros, gan iepriekš reģistrējoties uz konkrētu laiku vietnē manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, gan arī bez iepriekšējā pieraksta: T/C “Galleria Riga”, T/C “Galerija Centrs”, T/C “Domina”, T/C “Akropole”, T/C “Origo”, T/C “Alfa”, T/C “Riga Plaza”, T/C “Dole”, T/C “Sāga”, veikalā “IKEA”. No 18. augusta ir atvēries vēl viens jauns vakcinācijas punkts – Imantas tirgū.

Pirms vakcinācijas ārstniecības persona izvērtēs vakcinējamā veselības stāvokli un konsultēs par vakcīnas iedarbību. Senioriem uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte) un jāierodas tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu. Aicinām ņemt līdzi savu dzeramo ūdeni.

Aicinām iedzīvotājus iepazīties ar Veselības ministrijas apkopoto informāciju par biežāk uzdotajiem jautājumiem un atbildēm par vakcināciju pret Covid-19, tai skaitā par pieejamajām vakcīnām konkrētajā vakcinācijas punktā, vakcinācijas kabinetu kontaktinformācija u.tml.

Labs saturs
4
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI