DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents ar dzīvesbiedri dosies darba vizītē uz Latgali

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Nedēļas nogalē, 14.–15. augustā, Valsts prezidents Egils Levits un Andra Levites kundze dosies darba vizītē uz Latgali – viesosies Līvānu novadā, piedalīsies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs Uzņemšanas Svētkos Aglonā un apmeklēs Višķus.

Sestdien, 14. augustā, Valsts prezidents ar dzīvesbiedri apskatīs Līvānu Stikla un amatniecības centru un tajā izvietotās ekspozīcijas “Amatnieki Latgalē 19.–20. gs.” un “Līvānu stikla muzejs”, apmeklēs optiskās šķiedras un augsto tehnoloģiju uzņēmumu SIA “Light Guide Optics International”, noliks ziedus pie Līvānu atbrīvošanas pieminekļa un tiksies ar Līvānu novada domes vadību.

Plkst. 22.00 Valsts prezidents un Andra Levites kundze piedalīsies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs Uzņemšanas Svētku Tautas krustaceļā Aglonas bazilika Sakrālajā laukumā.

Sestdien, 15. augustā, plkst. 12.00 Valsts prezidents ar dzīvesbiedri piedalīsies Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs Uzņemšanas Svētku Svētajā misē, kuras laikā ap plkst. 13.45 paredzēta arī svinīgā Valsts prezidenta uzruna. Svētā mise tiks pārraidīta tiešraidē Latvijas Televīzijas 1. kanālā.

Plkst. 17.15 Valsts prezidents un Andra Levites kundze ieradīsies Višķu Svētā Jāņa Kristītāja Romas katoļu baznīcā, lai noliktu ziedus priestera Vladislava Litaunieka atdusas vietā un tiktos ar draudzes locekļiem un vietējiem iedzīvotājiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI