DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents: “Printful” ir ļoti produktīvs un globāls uzņēmums

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Gatis Rozenfelds, Valsts prezidenta kanceleja

9. augustā Valsts prezidents Egils Levits apmeklēja “Draugiem Group” uzņēmumu “Printful”, ar uzņēmuma īpašniekiem Lauri Libertu, Agri Tamani un izpilddirektoru Dāvi Siksnānu pārrunājot uzņēmuma veiksmes stāstu, attīstību, globālās tendences uzņēmējdarbībā, kā arī darbaspēka izaugsmi IT industrijā.

Atzinīgi novērtējot uzņēmuma un “Draugiem Group” darbību, Valsts prezidents uzsvēra: “Printful” ir ļoti produktīvs un globāls uzņēmums, un novēlu jums sekmes turpmākajā izaugsmē.”

“Printful” ir “Draugiem Group” apdrukas un šūšanas ārpakalpojumu uzņēmums, kas automātiski saņem, izgatavo un piegādā pasūtījumus internetveikalu vārdā. Veikalu īpašnieki ar “Printful” pakalpojumu var pircējiem visā pasaulē piedāvāt vairāk nekā 250 dažādu produktu. “Printful” centrālajā birojā Rīgā un ražotnēs Mārupē strādā vairāk nekā 550 profesionāļu. Visā pasaulē “Printful” komandā strādā vairāk nekā 1600 cilvēku. Līdz šim uzņēmums jau vēris durvis deviņām ražotnēm visā pasaulē. No tām četras atrodas ASV – divas Ziemeļkarolīnas štatā, viena Kalifornijā un viena Teksasā. Lai palielinātu ražošanas jaudu un citas uzņēmumam svarīgas darbības, pēdējā gada laikā “Printful” ir ievērojami audzis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI