DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

AS "Latvijas valsts meži" izsludina konkursu mežsaimniecisko darbu veikšanai

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai nodrošinātu savlaicīgu un kvalitatīvu mežu kopšanu un atjaunošanu, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) izsludina atklātu konkursu meža stādīšanas, jaunaudžu kopšanas, agrotehniskās kopšanas un atjaunoto platību aizsardzības darbu veikšanai 2022.–2024. gadam. Konkursā aicināti piedalīties darbu veicēji ar mežkopības darbu pieredzi vai bez tās. Piedāvājumi jāiesniedz elektroniskajā iepirkumu sistēmā (EIS) līdz 6. septembra plkst. 12.00.

“Mums ir gandarījums, ka esam ieguvuši uzticamus un zinošus sadarbības partnerus Latvijas reģionos, kuri ik gadu piesakās mežsaimniecisko darbu veikšanai. Lielākajai daļai šo cilvēku darbs mežā ir pastāvīgs ienākumu avots, bet citiem – iespēja gūt papildu ienākumus. Mēs sadarbojamies ar atbildīgiem darbu veicējiem, kuriem ir vēlme strādāt un profesionāli pilnveidoties,” stāsta LVM Mežkopības ražošanas vadītājs Lauris Ropājs.

Ieinteresētie darbu veicēji aicināti slēgt līgumu uz vienu vai trim gadiem, veicot mežsaimnieciskos darbus 133 464 hektāru platībā. Konkursa ietvaros plānots veikt sešus mežsaimniecisko darbu veidus: meža stādīšana 14 530 ha apjomā; atjaunoto meža platību papildināšana 2 020 ha apjomā; atjaunoto meža platību agrotehniskā kopšana 43 545 ha apjomā; jaunaudžu kopšana 43 379 ha apjomā; atjaunoto meža platību aizsardzība 24 430 ha apjomā; jaunaudžu stumbru aizsardzība 6 560 ha apjomā.

Potenciālo sadarbības partneru sanāksme

Lai skaidrotu konkursa noteikumus, informētu par piedāvājuma sagatavošanu konkursa noteikumiem Elektronisko iepirkumu sistēmā, kā arī atbildētu uz neskaidrajiem jautājumiem, 18. augustā plkst. 14.00 tiks rīkota tiešsaistes sanāksme “Microsoft Teams” platformā.

Ieinteresēto piegādātāju sanāksmē aicināti piedalīties visi interesenti. Visiem jau esošajiem LVM sadarbības partneriem uz attālināto sanāksmi tiks nosūtīts uzaicinājums, savukārt jaunajiem, potenciālajiem sadarbības partneriem pieprasījums pēc uzaicinājuma dalībai attālinātajā sanāksmē jāsūta, rakstot uz e-pasta adresi l.ropajs@lvm.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI