DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. augustā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uz Daugavpils šosejas pie Pļaviņām asfaltēšanas darbu laikā slēgta satiksme rotācijas aplī

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Uz Daugavpils šosejas (A6) pie Pļaviņām starp rotācijas apļiem (129,33. – 132.60. km) turpinās seguma atjaunošana. Asfaltēšanas darbu laikā no 4. līdz 6. augustam slēgta satiksme rotācijas aplī pie Gostiņiem (A6 un Pievedceļa Pļaviņām (V959) krustojumā), lai visā posmā nodrošinātu asfaltbetona seguma vienmērīgu ieklāšanu. Satiksme novirzīta pa Lielo ielu Pļaviņās un pa autoceļu Pļaviņas-Uģēres (V798) (skatīt shēmu).

No 4. līdz 6. augustam būs slēgtas arī sabiedriskā transporta pieturvietas GostiņiMālkalnu pagrieziens un Kokaudzētava, pasažieru iekāpšana/izkāpšana notiks uz apbraucamā ceļa. Informācija par pieturvietu pagaidu slēgšanu izvietota pieturvietās.

Būvdarbu ietvaros notiek pilna ceļa segas pārbūve, izbūvējot drenējošo un salturīgo slāni, pamatus un trīs kārtās ieklājot asfaltbetonu. Kapitāli atjaunota dzelzceļa pārvada laidumu konstrukcija, kā arī nostiprinātas nogāzes zem pārvada. Pievedceļš Pļaviņām (V959) pie krustojuma ar Daugavpils šoseju (A6) pārbūvēts atbilstoši satiksmes drošības prasībām.

Darbus plānots pabeigt līdz šā gada septembra beigām, tos veic SIA VIA par līgumcenu 3 074 381 eiro (ar PVN), ko finansē no valsts budžeta. Projekta autors ir SIA Projekts 3.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI