DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. augustā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Būvdarbu dēļ Tvaika ielā no 7. līdz 9. augustam būs izmaiņas 5. maršruta tramvaja satiksmē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka turpinās darbi pie satiksmes pārvada, kas veido savienojumu ar Viestura prospektu un Tvaika ielu. Plānoto darbu dēļ, no 7. līdz 9. augustam 5. maršruta tramvajs kursēs posmā „Iļģuciems–Aldaris”, savukārt posmā „Aldaris–Mīlgrāvis” kursēs 5T. maršruta autobuss.

5. maršruta tramvajs no galapunkta „Iļģuciems” brauks pa maršrutu līdz pieturvietai „Aldaris” un atpakaļ pa maršrutu uz Iļģuciemu pēc pagaidu kustības saraksta.

Posmā „Aldaris–Mīlgrāvis” minētais tramvajs tiks aizstāts ar 5T. maršruta autobusu. Galapunkta „Mīlgrāvis” virzienā 5T. autobuss brauks no pagaidu pieturvietas „Aldaris”,  pa Sarkandaugavas ielu, Zāģeru ielu, Tvaika ielu līdz pagaidu pieturvietai „Mīlgrāvis”. Virzienā no Mīlgrāvja 5T. autobuss brauks pa Tvaika ielu, Lāpstu ielu, Sarkandaugavas ielu līdz pieturvietai „Aldaris”.

Pasažieriem, kuri ikdienā lieto biļetes noteiktam braucienu skaitam vai iegādājas biļetes pie transportlīdzekļa vadītāja, tajā skaitā biļeti, kas paredzēta suņa pārvadāšanai – veicot pārsēšanos no 5. tramvaja uz 5T. autobusu (vai otrādi), atkārtota e-talona reģistrācija vai biļetes iegāde nav jāveic.

Pasažieriem, kuri izmanto laika biļetes (1 stundas, 24 stundu, 3 dienu, 5 dienu biļete), Rīgas pašvaldības piešķirtos braukšanas atvieglojumus 100% apmērā, kā arī mēneša biļeti 5. maršruta tramvajam – veicot pārsēšanos no 5. tramvaja uz 5T. autobusu (vai otrādi), ir jāveic atkārtota e-talona reģistrācija.

Pasažieriem, kuri neizmanto e-talonu, bet pie vadītāja ir tiesīgi saņemt nulles biļeti (personas, kurām noteikta I vai II invaliditātes grupa, personas līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti un persona, kas pavada personu, kurai noteikta I invaliditātes grupa vai personu līdz 18 gadu vecumam ar invaliditāti) – veicot pārsēšanos no tramvaja autobusā (vai otrādi), katru reizi pie vadītāja ir jāsaņem nulles biļete.

5. maršruta tramvaja mēneša biļešu lietotāji – ja klients grib uzsākt jaunu biļeti 5. tramvajam, bet pasažieris dzīvo posmā, kur kursē 5T. autobusa maršruts var veikt brauciena reģistrāciju 5T. maršruta autobusā – e-talons tiek piesaistīts 5. tramvaju maršrutam.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai tīmekļa vietnē www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI