DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ir noslēdzies iepirkums projekta LLI-441 “ONLY SAFE” ietvaros

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūra projekta LLI-441 “ONLY SAFE!”, Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam ietvaros bija izsludinājusi atklātu konkursu “Apvidus automašīnas, kvadricikla un piekabju piegāde”. Konkurss ir noslēdzies un iepirkuma komisija, izvērtējot visus iesniegtos tehniskos un finanšu piedāvājumus, pieņēmusi lēmumu par atbilstošāko pretendentu apvidus automašīnu ar kravas kasti un piekabi – platformu iegādei. Kā jau jebkurā iepirkumā, arī šajā tika izvēlēts tehniskām prasībām atbilstošākais un finansiāli izdevīgākais piedāvājums. Savukārt iepirkumā par kvadracikla iegādi vēl noris izvērtēšana.

Jau informējām, ka projekta LLI-441 “ONLY SAFE!” kopīgais ieguvums būs pieredzes apmaiņa un glābēju mācības, kurās tiks papildinātas praktiskās zināšanas un iemaņas, kā arī nepieciešamā ekipējuma papildinājums, pildot dienesta pienākumus, kas atvieglos pašu dienesta darbu un pilnveidos to kapacitāti. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas savā rīcībā iegūs apvidus automašīnu ar piekabes āķi un piekabi, lai ātri un ērti varētu izņemt un pārvietot liela izmēra pierādījumus piekļūt objektiem grūti izbraucamās vietās, kā arī ceļu satiksmes negadījuma pierādījumu pārvietošana, patrulēšana, sabiedriskās kārtības nodrošināšana. Tiks iegūts arī kvadricikls un glābšanas piederumu komplekti.

Projekta partneri:

  • Palangas pilsētas Pašvaldības administrācija (LT) – vadošais partneris;
  • Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Komunālā pārvalde” (LV);
  • Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Liepājas pilsētas Pašvaldības policija” (LV);
  • Latvijas Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde (LV);
  • Neringas pašvaldības administrācija (LT);
  • Lietuvas ugunsdzēsības un glābšanas dienests (LT)

Projekta LLI-441 “ONLY SAFE!” ilgums ir 24 mēneši un tas tiek realizēts Interreg V-A Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020.gadam ietvaros. Kopējais projekta finansējums ir 529 192,21 eiro, no kuriem 85% jeb 449 813,34 eiro finansē Eiropas reģionālās attīstības fonds. Programmas mērķis ir sekmēt reģionu ilgtspējīgu sociālekonomisko attīstību, palīdzot tos padarīt konkurētspējīgākus un pievilcīgākus dzīvošanai, uzņēmējdarbībai un tūrismam. Vairāk par programmu: www.latlit.eu un www.europa.eu.

Saite uz projekta lapu – https://latlit.eu/lli-441-increasing-people-safety-in-the-baltic-sea-through-cross-border-cooperation-in-the-western-lithuania-and-kurzeme-2/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI