DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tieslietas

Aicinām MVU un jaunuzņēmums apmeklēt tiešsaistes semināru intelektuālā īpašuma jomā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Patentu valde aicina ikvienu interesentu, jo īpaši mazos un vidējos uzņēmumus (MVU) un jaunuzņēmumus, apmeklēt izglītojošu semināru “Ideas Powered for Business”, kas notiks tiešsaistē Zoom platformā š.g. 26. augustā no plkst. 10:30 līdz 12:00.

Lektoru vidū ir pieredzējuši Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO) eksperti, kuri dalīsies savās zināšanās un sniegs prezentācijas intelektuālā īpašuma jomā, uzsvaru liekot uz attiecīgajām iniciatīvām, kas vērstas uz MVU. Tāpat Latvijas uzņēmuma pārstāvis dalīsies ar savu pieredzes stāstu par MVU fonda atbalsta programmu. Tiešsaistes semināru organizē EUIPO sadarbībā ar Patentu valdi.

Ar pirmo prezentāciju ‘’MVU fonds: 20 miljonu EUR dotāciju shēma Eiropas mazajiem un vidējiem uzņēmumiem’’ uzstāsies EUIPO Apelācijas padomes pārstāve Stephanie Carambat. Otro prezentāciju ‘’Uzņēmuma pieredzes stāsts par MVU fonda atbalstu’’ sniegs SIA “G Kolizejs” uzņēmuma pārstāvis. Savukārt trešo prezentāciju ‘’Jaunais EUIPO tiešsaistes rīks ‘’EasyFiling’’, kas paredzēts MVU” sniegs EUIPO Digitālās transformācijas departamenta pārstāve Anna Małgorzata Samolczyk-Ołdak.

Semināra darba valoda būs angļu valoda. Ikvienam semināra dalībniekam būs iespēja uzdot sevi interesējošos jautājumus. Reģistrācijas saite un detalizēta darba kārtība pieejama šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI