DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Latvijas vēstniece Agnese Kalniņa iesniedz akreditācijas vēstuli Melnkalnes prezidentam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gada 19. jūlijā Cetiņē, Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Agnese Kalniņa iesniedza akreditācijas vēstuli Melnkalnes prezidentam Milo Džukanovičam (H.E. Mr Milo Đukanović).

Tikšanās laikā pēc oficiālās akreditācijas ceremonijas notika īsa saruna ar prezidentu, kuras laikā tika pārrunātas abu valstu politiskās, ekonomiskās un drošības aktualitātes. Prezidents interesējās arī par Latvijas panākumiem cīņā ar COVID-19 pandēmiju. 

Akreditācijas vizītes ietvaros Latvijas vēstniece Agnese Kalniņa tikās ar Melnkalnes Ārlietu ministru Džordži Raduloviču (Mr. Đorđe Radulović), Melnkalnes Parlamenta prezidentu Aleksu Bečiču (Mr. Aleksa Bečić),  Melnkalnes Ārlietu ministrijas Divpusējo attiecību direkcijas ģenerāldirektoru Čedomiru Fuštiču (Mr. Čedomir Fuštić), kā arī ar Eiropas Savienības delegācijas Melnkalnē vadītāju Oanu-Kristinu Popu (H.E. Ms Oana-Cristina Popa).

Tiekoties ar amatpersonām, vēstniece apliecināja Latvijas atbalstu Melnkalnes Eiropas Savienības integrācijas procesam un pateicās par ieguldījumu starptautiskās drošības stiprināšanā NATO ietvaros.

Latvijas vēstniece Melnkalnē Agnese Kalniņa rezidē Budapeštā, Ungārijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI