DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Pabriks vēl veiksmi Nacionālo bruņoto spēku olimpiešiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīt, 20. jūlijā, aizsardzības ministrs Artis Pabriks pavadīs divus bruņoto spēku karavīrus un vienu zemessargu uz vasaras olimpiskajām spēlēm Tokijā.

“Kvalificēšanās dalībai olimpiskajās spēlēs ir nozīmīgs sasniegums sportista karjerā, kas apliecina spēju cīnīties par visaugstāko titulu savā disciplīnā. Aizsardzības nozare var lepoties ar karavīriem, kas, papildus militārā dienesta pienākumiem, mērķtiecīgi un neatlaidīgi tiecas uz augstiem personīgajiem sasniegumiem arī profesionālajā sportā,” pauž aizsardzības ministrs A. Pabriks.

Ar aizsardzības ministru tiksies Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku Mehanizētās kājnieku brigādes kareivis Pāvels Švecovs, kurš sacentīsies modernajā pieccīņā, un vieglatlēte kareive Līga Velvere. Tāpat A. Pabriks novēlēs veiksmi Zemessardzes 2. Vidzemes brigādes 22. Kaujas nodrošinājuma bataljona zemessargam Arnim Rumbeniekam, kurš cīnīsies par olimpisko medaļu soļošanā.

Vasaras olimpiskajās spēles Tokijā norisināsies no 23. jūlija līdz 8. augustam, un Latviju 14 sporta veidos pārstāvēs 33 sportisti. Latvijas Televīzija olimpisko spēļu sacensības pārraidīs tiešraidē, sniedzot iespēju ikvienam sekot līdzi Latvijas sportistu sasniegumiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI