DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Notiks diskusija “Latvijas zemnieks Rīgas tirgū. Cik laimīgs ir pircējs un pārdevējs?”

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 20. jūlijā, plkst. 15.00 Rīgas Centrāltirgus (RCT) sakņu paviljonā notiks diskusija ”Latvijas zemnieks Rīgas tirgū. Cik laimīgs ir pircējs un pārdevējs?”.

Diskusijā piedalīsies Rīgas vicemērs Edvards Smiltēns, RCT vadība un Latvijas zemnieku un lauksaimniecības produktu ražotāju organizāciju pārstāvji.

“Rīgas Centrāltirgus ir viena no Rīgas vizītkartēm.  Tai jābūt arī vietai, kur Latvijas zemnieks var justies gaidīts, un rīdzinieki un Rīgas viesi var tikt pie īstiem Latvijas lauku labumiem. Vai šobrīd tā ir vieta ar kuru apmierināti pircēji un pārdevēji? Mūsdienīgs tirgus, kur prioritāri ir Latvijas ražojumi, ir uzdevums pie kā strādāt gan Rīgas domei, gan tirgus vadītājiem.  Tas nebūs iespējams bez atklātas un godīgas sarunas ar Latvijas zemniekiem,” uzsvēra E. Smiltēns.

Diskusijā tiks spriests par to, cik pievilcīgs šobrīd ir Centrāltirgus pakalpojumu piedāvājums lauksaimnieciskās produkcijas ražotājiem Latvijā un kas būtu darāms Centrāltirgus attīstībai, vairojot tā pievilcību gan tirgotāju, gan pircēju vidū.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI