DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

FKTK izsniedz licenci akciju sabiedrībai "Alphinox Quality"

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Finanšu un kapitāla tirgus komisija izsniedz licenci akciju sabiedrībai "Alphinox Quality" ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu sniegšanai.

Akciju sabiedrība "Alphinox Quality" saņēmusi licenci ieguldījumu pakalpojumiem: ieguldījumu portfeļa pārvaldība un ieguldījumu konsultāciju sniegšana. Uzņēmums varēs sniegt arī ieguldījumu blakuspakalpojumus: piedāvāt ieteikumus attiecībā uz kapitāla struktūru, darbības stratēģiju un ar to saistītiem jautājumiem, sniegt ieteikumus un pakalpojumus attiecībā uz komercsabiedrību apvienošanos un uzņēmumu iegādi, veikt ieguldījumu pētījumus, finanšu analīzes vai citu vispārēju rekomendāciju sniegšanu attiecībā uz darījumiem ar finanšu instrumentiem, kā arī veikt ieguldījumu pakalpojumu un blakuspakalpojumu sniegšanu attiecībā uz atvasināto instrumentu bāzes aktīvu, ja tas saistīts ar ieguldījumu pakalpojumu vai ieguldījumu blakuspakalpojumu sniegšanu.

Akciju sabiedrība "Alphinox Quality" ir māsas sabiedrība Šveicē bāzētam aktīvu pārvaldes uzņēmumam Hérens Quality Asset Management AG. Uzņēmums ir neatkarīgs aktīvu pārvaldītājs ar pieredzi kapitāla ieguldījumu jomā.

Ar licencētajiem tirgus dalībniekiem iespējams iepazīties FKTK tīmekļa vietnē: https://www.fktk.lv/tirgus-dalibnieki.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI