DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Ekonomikas ministrs reģionālajā vizītē Bauskā pārrunās ekonomiskās aktivitātes veicināšanas iespējas Zemgales reģionā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs piektdien, 9. jūlijā, dosies reģionālajā vizītē uz Bausku, lai ar uzņēmējiem un novada vadību pārrunātu uzņēmējdarbības aktuālos jautājumus, kā arī diskutētu par  Latvijas ekonomikas attīstības tendencēm un atbalstu ekonomiskās aktivitātes palielināšanai Zemgales reģionā.

Vizītes ietvaros ministrs tiksies ar  jauno Bauskas novada domes priekšsēdētāju Aivaru Okmani, lai iepazītos ar novada ekonomisko aktivitāti, kā arī pārrunātu plānotos attīstības projektus uzņēmējdarbības vides uzlabošanai reģionā.

Ar domes deputātiem un  pašvaldības attīstības un uzņēmējdarbības speciālistiem ministrs pārrunās uzņēmējdarbības vides aktuālos jautājumos, kā arī iepazīstinās ar Ekonomikas ministrijas mājokļu politikas iniciatīvām mājokļu pieejamības, finansējuma un energoefektivitātes pasākumu īstenošanai.

Ekonomikas ministram plānota arī tikšanās ar Bauskas uzņēmējdarbības padomes pārstāvjiem, lai apspriestu dažādus ar uzņēmējdarbības attīstību saistītus jautājumus, kā arī klātienē apmeklēs kokapstrādes uzņēmumu SIA “Lamela”, pārtikas pārstrādes uzņēmumu “Kronis” un apgaismes ķermeņu ražotāju “Vizulo”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI