DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. jūlijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tava drošība

Aizvadītajā diennaktī dzēsti 11 ugunsgrēki

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 6.jūlija plkst. 06.30 līdz 7.jūlija plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 39 izsaukumus – 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija meža ugunsgrēks, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Ventspils novada Piltenes pagastā turpinās ugunsgrēka dzēšana, kur dega angāra tipa būve pilnā 1200m2 platībā, kurā atrodas ap 1000 siena ruļļu. Norisinās atsevišķu cilmes vietu dzēšana, siena ruļļu pārkraušana un liešanas darbi.  Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts pirmdien plkst.09.04 un saskaņā ar sākotnējo informāciju dega šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg angāra tipa būve ar siena ruļļiem. Dzēšanas darbos tika iesaistīti arī divi frontālie iekrāvēji no blakus objekta, kas veda siena ruļļus ārā no angāra, kur tie tika jaukti uz dzēsti. Pirmdien plkst.23.46 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi konteineros un divos pagrabos, sausā zāle, meža zemsedze, divos gadījumos – piededzis ēdiens, siena rullis, pudeles ar degšķidrumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI