DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Sestdien, 19. jūnijā, būs izmaiņas sabiedriskā transporta un klientu apkalpošanas centru darbībā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saskaņā ar Ministru kabineta rīkojumu darba diena no piektdienas, 2021. gada 25. jūnija, tiek pārcelta uz sestdienu, 2021. gada 19. jūniju, līdz ar to būs izmaiņas sabiedriskā transporta un klientu apkalpošanas centru darbībā.

Sabiedriskais transports

19. jūnijā autobusi, trolejbusi, tramvaji un ekspresbusi kursēs pēc darba dienu kustības saraksta. Sabiedriskajā transportā darbosies tikai tās mēneša un stundas biļetes, kas paredzētas darba dienām.

Klientu apkalpošanas centri

Sestdien, 19. jūnijā, klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8.00 līdz plkst. 19.00, pārējie pieci klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz plkst. 19.00.

Atgādinām, ka „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan mājas lapā: https://pieteikums.rigassatiksme.lv/TimeSlot/Register. Apmeklējot klientu centru, apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsegus.

Autostāvvietas

19. jūnijā maksas autostāvvietas strādās kā ierasts sestdienās - Vecrīgas teritorijā (R zona) no plkst. 6.00 līdz plkst. 24.00, Vecāķos (V zona) no plkst. 8.00 līdz plkst. 20.00 pēc spēkā esošajiem tarifiem. Pārējās maksas autostāvvietas 19. jūnijā strādās no plkst. 9.00 līdz plkst. 17.00. Pazemes stāvvieta K.Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Saziņai ar „Rīgas satiksmi” aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862 vai arī e-pastu info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties sociālā tīkla platformās vai mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošajā sadaļā „Sazinies ar mums”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI