DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Saldus novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 15.jūnija plkst. 06.30 līdz 16.jūnija plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 54 izsaukumus – 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem divi bija meža ugunsgrēki, 26 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst.14.30 tika saņemts izsaukums uz Saldus novada Lutriņu pagastu, kur dega kūdras kaudze 200m2, neapdzīvota ēka 200m2 un skaidu bunkurs 10m2 platībā. Sākotnēji uguns bija izplatījusies uz vēl četrām noliktavas tipa ēkām, kuras ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās nosargāt, un to kopējā degšanas platība bija 22m2. Kūdras kaudzes pārkraušanas un dzēšanas darbos tika iesaistīta uzņēmuma traktortehnika. Plkst.18.02 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts, un plkst.23.41 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega puspiekabe, skaidas, divos gadījumos – piededzis ēdiens, vieglā automašīna, meža zemsedze, siena ruļļi, sadzīves priekšmeti šķūnī, dzīvojamā māja un garāža, neapsaimniekota ēka, dārza māja.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI