DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Naktī Babītes novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 14.jūnija plkst. 06.30 līdz 15.jūnija plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 53 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

Šonakt plkst.03.48 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Babītes novada Salas pagastā, kur dega divstāvu koka guļbūve 150m2 platībā. Cilvēki no ēkas bija evakuējušies pirms VUGD ierašanās. Plkst.07.41 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.19.03 tika saņemta informācija, ka Daugavpilī uz cilvēka deg apģērbs. Liesmas bija nodzēsuši iedzīvotāji pirms VUGD ierašanās. Cietušais cilvēks tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Plkst.09.56 VUGD saņēma izsaukumu uz Maskavas ielu Rīgā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega trīsstāvu sabiedriskās ēkas pagraba griesti. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka pagrabā deg sadzīves priekšmeti 15m2 platībā un ir izveidojies sadūmojums, kas izplatījās uz citiem ēkas stāviem. Plkst.14.01 ugunsgrēks tika likvidēts un telpas izvēdinātas.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega pirts ārsiena, divos gadījumos – piededzis ēdiens, vieglās automašīnas elektroinstalācija, saimniecības ēka, vieglā automašīna, sadzīves tehnika un priekšmeti garāžā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI