DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Latviju oficiālā vizītē apmeklēs Azerbaidžānas parlamenta priekšsēdētāja Sahiba Gafarova

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Oficiālā vizītē Latvijā no 13. līdz 15.jūnijam uzturēsies Azerbaidžānas Republikas parlamenta (Milli Medžlisa) priekšsēdētāja Sahiba Gafarova (Sahiba Gafarova).

Pirmdien, 14.jūnijā, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece tiksies ar Azerbaidžānas parlamenta priekšsēdētāju. Vizītes laikā ar S.Gafarovu tiksies arī Saeimas priekšsēdētājas biedre Inese Lībiņa-Egnere, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Rihards Kols, kā arī Saeimas deputātu grupas sadarbības veicināšanai ar Azerbaidžānas parlamentu vadītājs Romāns Naudiņš un grupas locekļi.

Viesojoties Latvijā, S.Gafarova tiksies arī ar Ministru prezidenta biedru, aizsardzības ministru Arti Pabriku un ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču.

Otrdien, 15.jūnijā, Milli Medžlisa priekšsēdētāja kopā ar Saeimas priekšsēdētāju noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa. Plānots, ka S.Gafarova apmeklēs arī Latvijas Okupācijas muzeju un Latvijas Nacionālo bibliotēku.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību un nepieciešamību nodrošināt drošu vizītes norisi, tā tiek organizēta, ievērojot epidemioloģiskās drošības protokolu. Vizītes laikā gan viesu, gan Latvijas delegācijai un citām norisē iesaistītajām personām, kā arī mediju pārstāvjiem jāvalkā sejas maskas, jāievēro distancēšanās, kā arī citas epidemioloģiskās drošības prasības.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI