DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkos cieta divi cilvēki

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.jūnija plkst. 06.30 līdz 9.jūnija plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 61 izsaukumu – 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet 19 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst.20.55 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Ogres novadā, kur dega dārza māja 100m2 platībā. Notikumā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst.22.30 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.14.38 VUGD steidzās uz izsaukumu Alojas novadā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega malkas šķūnis. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg šķūnis ar aptuveni 30 kubikmetriem malkas un saimniecības ēkas jumts kopumā 70m2 platībā. Mēģinot dzēst liesmas pirms VUGD ierašanās, cieta viens cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās no liesmām nosargāt blakus esošu saimniecības ēku. Plkst.18.56 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega kravas automašīna, sausā zāle, gāze plīts pievads, divstāvu mājas jumta konstrukcija, piededzis ēdiens, sadzīves mantas, atkritumi, veļas mašīnas vadības panelis, vieglā automašīna un elektrolīnijas balsta stabs.

Vakar Zilupes novadā ugunsdzēsēji glābēji no Zilupes izcēla bojāgājušu cilvēku un nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI