DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. jūnijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Uz Rīgas apvedceļa pārvada pie Brīvkalniem līdz 11.jūnijam slēgta braukšanas josla no Salaspils uz Babīti

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Uz Rīgas apvedceļa (Salaspils–Babīte) (A5) pie Brīvkalniem (34,73.–35,37. km) uz remontdarbu laiku no šodienas līdz 11. jūnijam tiks slēgta braukšanas josla uz pārvada virzienā no Salaspils uz Babīti. Satiksmes kustība novirzīta uz rotācijas apli, no kura iespējams izbraukt Babītes virzienā. Ieviesti arī ātruma ierobežojums 50 km/h un 70 km/h. Aicinām autovadītājus pievērst uzmanību ceļazīmēm un ievērot ieviestos ierobežojumus

Liepājās šosejas (A9) un Rīgas apvedceļa (A5) mezglā visam rotācijas aplim zem Rīgas apvedceļa (A5) pārvada un tā pievedošajiem ceļiem, kā arī A5  posmam no ceļa pārvada līdz autobusu pieturām tiek izbūvēts apgaismojums. Tāpat tiks pārbūvētas abās Rīgas apvedceļa (A5) ceļa pusēs esošās autobusu pieturas Beberbeķi (35,33. km) ar pasažieru paviljonu un pieturvietas paplašinājumu.

Tiek būvēts arī gājēju celiņš ar asfaltbetona segumu abās Rīgas apvedceļa (A5) pusēs līdz tā un Liepājas šosejas (A9) mezglam, kur būs pārejas vieta, kas savieno gājēju celiņus. Lai gājēji un velosipēdisti nešķērsotu Rīgas apvedceļa (A5) brauktuvi pa īsāko ceļu, tiks pagarinātas barjeras abās ceļa pusēs un sadalošajā joslā. Pretī jaunizbūvējamai autobusu pieturai virzienā uz Babīti tiks uzstādīts drošības žogs.

Darbus veic SIA Ceļu būvniecības sabiedrība Igate  par 391 828,03 eiro (bez PVN). 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI