DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Aicina iedzīvotājus pieteikties vakcinācijai Rēzeknes novadā 3. jūnijā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sadarbībā ar pašvaldību 03. jūnijā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Rēzeknes novadā. Uz vakcināciju īpaši tiek aicināti pieteikties seniori un iedzīvotāji, kam pašu spēkiem nav iespējas nokļūt līdz tuvākajam liela mēroga vakcinācijas centram Rēzeknē vai Daugavpilī.

Vakcinācija Rēzeknes novadā ir paredzēta visiem iedzīvotājiem vecumā no 16 gadiem, bet īpaši aicinām pieteikties seniorus un iedzīvotājus ar hroniskām slimībām, kam pašu spēkiem ir grūtības nokļūt līdz tālākiem vakcinācijas punktiem.

Rēzeknes novadā vakcinācija notiks 3. jūnijā:

  • no pulksten 10:00 – 18:00 Kaunatas tautas namā, adrese: Rāznas iela 14, Kaunata, Kaunatas pagasts, Rēzeknes novads, tālrunis pieteikumiem: 29357595;
  • no pulksten 10:00 – 18:00 Dricānu pagasta kultūras namā, adrese: Pagastmāja, Dricāni, Dricānu pagasts, Rēzeknes novads, tālrunis pieteikumiem: 29113368.

Vakcinācija notiks ar Pfizer-BioNTech vakcīnu Comirnaty.

Aicinām pieteikties vakcinācijai līdz 2. jūnijam (ieskaitot). Iedzīvotājiem, ierodoties uz vakcinācijas vietu, ir jāņem līdzi pase vai personas apliecība, citi papildus apliecinājumi nav nepieciešami. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI