DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
25. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība
1
1

Brīvi pieraksta laiki vakcinācijai vēl šonedēļ Alūksnē, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī, Tukumā un Rīgā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Visā Latvijā aktīvi turpinās vakcinācija pret Covid-19, un šonedēļ liela mēroga vakcinācijas centri strādā 17 Latvijas pilsētās. Iedzīvotāji tiek aicināti izmantot iespēju un pierakstīties uz vakcināciju Alūksnē, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī, Tukumā un Rīgā. Šajās pilsētās vakcinācija notiks ar Pfizer/BioNTech vakcīnu Comirnaty.  Iedzīvotāji aicināti pieteikties vietnē manavakcina.lv vai pa tālruni: 8989.

Liela mēroga centros vakcinācija šonedēļ plānota ar Pfizer/BioNTech vakcīnu, kā arī Janssen vakcīnu. Janssen vakcīna, kuras priekšrocība ir tā, ka nepieciešama tikai viena vakcīnas deva, būs pieejama ATTA centrā sestdien, kā arī Cēsu vakcinācijas centrā svētdien un Daugavpils Kultūras Pilī sestdien.

Iedzīvotāji var uzzināt par vakcinācijas centru darba laiku pašvaldību mājas lapās, vietnē manavakcina.lv vai zvanot uz tālruni 8989.

Vakcinācija visā Latvijā turpinās, un tagad jebkurš pieaugušais Latvijas iedzīvotājs var pieteikties saņemt vakcīnu, izvēloties konkrētu vakcinācijas vietu un laiku, vietnē: manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni: 8989.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI