DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

17.maijs – Ugunsdzēsēju un glābēju diena

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 17.maijā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) atzīmē Ugunsdzēsēju un glābēju dienu, kā arī Ugunsdzēsībai Latvijā 156.gadadienu.

VUGD priekšnieks ģenerālis Oskars Āboliņš: “Apsveicu visus topošos un esošos ugunsdzēsējus glābējus un kolēģus, kas savulaik bijuši VUGD rindās, kā arī brīvprātīgos ugunsdzēsējus, iestāžu, organizāciju, komercsabiedrību un pašvaldību izveidoto ugunsdzēsības dienestu darbiniekus! Sveiciens ikvienam, kurš sirdī jūtas piederīgs ugunsdzēsēju glābēju profesijai. Novēlu nezaudēt degsmi un palikt sava aicinājuma patriotiem!”

Arī šogad, ievērojot epidemioloģiskās drošības noteikumus, svinēsim svētkus citādāk – apsveiksim kolēģus attālināti un pasniegsim apbalvojumus šaurākā lokā, godinot nodarbinātos, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, izrādījuši drosmi, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus un sasnieguši teicamus darba rezultātus. Kopumā VUGD nodarbinātajiem tiks pasniegti vairāk nekā 200 Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumi.

Rūpējoties par drošību, šodien nenotiek arī VUGD Atvērto durvju diena, kas citkārt ir neatņemama svētku sastāvdaļa. Gaidīsim laiku, kad atkal varēsim tikties VUGD Atvērto durvju dienā un svinēt svētkus visi kopā klātienē!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI