DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

V.A.Tērauda tiksies ar Baltijas valstu un Polijas parlamentu Eiropas lietu komisiju priekšsēdētājiem

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Vita Anda Tērauda pirmdien, 17.maijā, tiešsaistē tiksies ar Baltijas valstu un Polijas parlamentu Eiropas lietu komisiju priekšsēdētājiem.

Tikšanās reizē plānota viedokļu apmaiņa par 30.maijā – 1.jūnijā gaidāmo Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu parlamentu Eiropas lietu komisiju priekšsēdētāju sanāksmes (COSAC) programmu. Tāpat plānots spriest par digitālo platformu nozīmi ES drošības jautājumu veicināšanā un izaicinājumiem pandēmijas laikā.

Komisiju priekšsēdētāju uzmanības lokā būs arī konference par Eiropas nākotni, kas ir pilsoņu virzīta debašu un diskusiju sērija, lai ļautu ikvienam visā Eiropā dalīties ar savām idejām un palīdzēt veidot mūsu kopīgo nākotni.

Baltijas valstu un Polijas parlamentu Eiropas lietu komisijas tradicionāli divas reizes gadā rīko komisiju priekšsēdētāju sanāksmes, kuru laikā tiek apspriesti aktuālie ES jautājumi. Tikšanās šādā formātā palīdz stiprināt sadarbības saites, kas noder viedokļu tuvināšanai un kompromisu meklēšanai, veidojot valsts nacionālajām interesēm atbilstošu politiku.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI