DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
12. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Starptautiskajā ģimenes dienā Rīgā tiešsaistes koncertos uzstāsies muzicējošās ģimenes

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atzīmējot Starptautisko ģimenes dienu, Rīgas kultūras centri sarūpējuši sirsnīgus svētku koncertus, kuros uzstāsies dziedošās un muzicējošās ģimenes. Svētku programma ar koncertu norises laikiem un straumēšanas vietnēm pieejama tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv

Šogad, kad klātienē nav iespēja tikties amatiermākslas kolektīviem, interešu pulciņu un mūzikas skolu audzēkņiem, svētku programmu ir sagatavojušas dziedošās un muzicējošās ģimenes. Koncerti tapuši ne tik vieglā laikā, kad bērniem nācās mācīties, bet vecākiem strādāt attālināti, kopīgi ir radīti jauki un sirsnīgi priekšnesumi, kas svētku dienā būs skatāmi kultūras centru tīmekļa vietnēs un sociālo tīklu kontos.

Kultūras centrs “Imanta” aicina noskatīties ģimenes dienai veltītu pasākumu “Lai mums labi iet”, kurā muzicēs Arņa Miltiņa ģimene kopā ar Dmitriju Tarasovu un Viesturu Samtu. Savukārt brāļi Grīnbergi, jaunie mūziķi no Zālīšu un Križevicu ģimenes klausītājus priecēs  no Augusta Dombrovska mūzikas skolas Burtnieku nama koncertā “Ceļojums”. Muzicējošā Tihovsku ģimene ielūdz uz tiešsaistes koncertu kultūras centrā “Iļģuciems”, bet ģimenes grupa “ZeBand” uzstāsies kultūras centra “Mazā ģilde” tiešsaistes koncertuzvedumā “Esi man blakus”. Grupā muzicē populārais ģitārists Kaspars Zemītis kopā ar savu sievu un trīs dēliem.

Starptautiskajai ģimenes dienai veltīto svētku programmu atbalsta Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI