DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Fotoizstāde AS RĪGAS SILTUMS 25 gadu izaicinājumi – no ogļu lāpstas līdz viedam siltumam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau no 12.maija līdz pat jūnija vidum Rīgā, Līvu laukumā skatāma brīvdabas fotoizstāde AS RĪGAS SILTUMS 25 gadu izaicinājumi – no ogļu lāpstas līdz viedam siltumam - ar Latvijā labi zināma fotogrāfa Imanta Urtāna fotogrāfijām, kurš vienlaikus ir arī uzņēmuma siltumavotu direktors.

AS RĪGAS SILTUMS valdes priekšsēdētājs Normunds Talcis: “Foto izstādē izvietotie darbi atspoguļo uzņēmuma darbinieku sasniegto 25 gadu laikā ilgtspējīgā ražošanā un pārvadē, stratēģiski mainot uzsvarus – lai klientiem tiktu nodrošināts drošs, ērts, videi draudzīgs un saimnieciski izdevīgs pakalpojumu klāsts.

Kardināli mainīta enerģijas ražošanas pieeja – ieviešot viedās tehnoloģijas un attālināto vadību. Būtiski mainot uzsvarus - no ogļu katlu mājām un fosilā kurināmā, pārejot uz videi draudzīgiem risinājumiem-  atjaunojamiem energoresursiem (šķeldas), kas uzņēmuma kurināmā bilancē nu jau sasniedz 50%.

Savukārt pārvadē nomainīti 65% siltumtīkli, sistemātiski pārbūvējot siltumtīklus, kas ir vissliktākajā stāvoklī, izbūvējot jaunus - daudz energoefektīvākus, drošākus un aprīkotus ar signalizācijas sistēmām.

Mums ir svarīgi nākamajām paaudzēm Latviju atstāt tīru un nepiesārņotu. Rīdziniekiem nodrošināt drošu un zaļu siltumu. Tāpēc ar vēl lielāku pārliecību turpināsim ceļu, kuru esam iesākuši.

Paveiktie izaicinājumi radījuši ilgtspējīgu siltumenerģijas nozares līderi.

Laipni aicināti novērtēt uzņēmuma sniegumu fotoizstādē un iepazīt sasniegto!

Paldies rīdziniekiem par uzticību un atbalstu 25 gadu garumā!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI