DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Aicina iedzīvotājus pieteikties vakcinācijai Viļānos un Maltā 14. maijā

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Sadarbībā ar pašvaldībām 14. maijā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Rēzeknes novada Maltas pagastā un Viļānu novadā. Uz vakcināciju īpaši tiek aicināti pieteikties seniori un iedzīvotāji, kam pašu spēkiem nav iespējas nokļūt līdz tuvākajam liela mēroga vakcinācijas centram Rēzeknē un Daugavpilī.

Vakcinācija Viļānos un Maltā ir paredzēta visiem iedzīvotājiem, bet īpaši aicinām pieteikties seniorus un iedzīvotājus ar hroniskām slimībām, kam pašu spēkiem ir grūtības nokļūt līdz tālākiem vakcinācijas punktiem.

Viļānos vakcinācija notiks 14. maijā, no pulksten 9:00 – 17:00, Viļānu kultūras namā, adrese: Kultūras laukums 2, tālrunis pieteikumiem: 64628033.

Maltā vakcinācija notiks 14. maijā, no pulksten 9:00 – 17:00, Maltas vidusskolas mazajā sporta zālē, adrese: Sporta iela 5, tālrunis pieteikumiem: 29157821 vai 64621401.

Gan Viļānos, gan Maltā vakcinācija notiks ar Pfizer-BioNTech vakcīnu Comirnaty. Iedzīvotājiem, ierodoties uz vakcinācijas vietu, ir jāņem līdzi pase vai personas apliecība, citi papildus apliecinājumi nav nepieciešami.  

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI