DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
11. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Publiskai vērtēšanai nodots koksnes produktu pārdošanas koncepcijas projekts 2022.-2024. gadam

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tuvojoties kārtējā sadarbības perioda - piecu gadu cikla - noslēgumam, AS “Latvijas valsts meži” (LVM) uzsākusi darbu pie apaļo kokmateriālu un enerģētiskās šķeldas pārdošanas principu aktualizēšanas turpmāko trīs gadu laika periodam, sākot ar 2022. gadu. Tā rezultātā ir sagatavots koksnes produktu pārdošanas koncepcijas projekts 2022.-2024. gadam.

Koncepcija izveidota laika periodam no 2022. līdz 2024. gadam un tā ietver informāciju par produktu piedāvājumu, apjoma dalījumu pēc pārdošanas piedāvājuma veidiem, klientu raksturojumu (kritēriji, kuriem jāatbilst klientiem), piedāvātajiem sadarbības modeļiem un termiņu, kā arī pārdošanas veidiem un cenu noteikšanas un to pārskatīšanas principiem.

Koncepcijas projekts ir nodots publiskai vērtēšanai un ikviens pircējs ir aicināts līdz šī gada 31. maijam sniegt atsauksmi par izveidoto koncepcijas projektu. Pēc minētā termiņa LVM turpinās pilnveidot koncepcijas projektu, lai iespējami savlaicīgi un kvalitatīvi sagatavotos pārdošanas procesam 2022.-2024. gadam.

Pilna informācija un koncepcijas projekta dokuments pieejams sadaļā Aktualitātes un piedāvājumi

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI