DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. maijā, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policijas Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieka amatā iecelts pulkvežleitnants Vadims Ivanovs

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No šodienas, 10. maija, Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieka amatā tiek iecelts līdzšinējais Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieka vietnieks pulkvežleitnants Vadims Ivanovs.

Pamatojoties uz „Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījumu vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likuma” 12. panta pirmās daļas 1. punktu – pārcelšana citā amatā dienesta interesēs uz noteiktu laiku tiek veikta, lai nodrošinātu efektīvu dienesta pienākumu izpildi. V. Ivanovs amatā iecelts līdz 2022. gada 2. maijam.   

Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieka vietniekam pulkvežleitnantam Vadimam Ivanovam ir ilggadēja praktiskā darba pieredze Valsts policijā dažādos augstos Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes amatos. Būtiski ņemama vērā ir V. Ivanova dienesta laikā iegūtā neatsveramā profesionālā pieredze izmeklēšanas un operatīvajā darbā, šī darba vadīšanā, kā arī pilnīgu Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes lietvedībā esošo kriminālprocesu un operatīvās uzskaites lietu satura un gaitas pārzināšanā, kas ir vitāli nepieciešams šo lietu pozitīvai virzībai. Vienlaikus jāizceļ viņa zināšanas un personiskās īpašības, attieksme pret dienestu un augstā atbildības sajūta.

Kopš 2016. gada V. Ivanovs ir pildījis Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieka vietnieka pienākumus. Papildu jau esošajiem pienākumiem atsevišķos periodos V. Ivanovs ilgstoši pildījis arī šīs pārvaldes priekšnieka pienākumus, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu darba funkciju izpildi un viņa tiešā vadībā ir veikta dažādu smagu un īpaši smagu noziegumu atklāšana un izmeklēšana.

Dienesta laikā V. Ivanova ieguldījums darbā novērtēts ar vairākiem augstiem apbalvojumiem, tostarp par ieguldījumu Latvijas valsts iekšējās drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā un nostiprināšanā viņš apbalvots ar Viestura ordeni.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI