DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
06. maijā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Alūksnes un Amatas novadā turpinās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku dzēšana

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 5.maija plkst. 06.30 līdz 6.maija plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Šonakt plkst. 01.25 VUGD saņēma izsaukumu Amatas novadā, kur dega saimniecības ēka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg neapsaimniekotas divstāvu saimniecības ēka, kurā atrodas siena ruļļi, 300m2 platībā, turklāt ēkas jumts bija iebrucis. Plkst. 04.13 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts. Šobrīd dzēšanas darbi turpinās.

Turpinās paaugstinātās bīstamības ugunsgrēka dzēšana Alūksnes novadā, kur vienstāva ražošanas ēkā deg koka paletes un kokogļu produkcija 400m2 platībā. Piesaistot tehniku no blakus uzņēmuma, kokogļu produkcija no ēkas tika izvesta un dzēsta. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts vakar plkst. 08.05, savukārt plkst. 12.14 ugunsgrēks tika lokalizēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka, grīda bēniņos, sadzīves mantas pagrabā, siltumnīca, atkritumi, sodrēji dūmvadā, kūla, biroja tehnika un mēbeles, četros gadījumos dega uz plīts piededzis ēdiens, savukārt divos – vieglās  automašīnas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI