DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Ministrs Plešs reģionālajā vizītē apmeklēs Skrundas novada pašvaldību

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs 29. aprīlī apmeklēs Skrundas novada pašvaldību un tiksies ar domes priekšsēdētāju Loretu Robežnieci, pašvaldības darbiniekiem un vietējiem uzņēmējiem.

Vizītes laikā ieplānota uzņēmējdarbības laukuma apskate, tikšanās ar uzņēmējiem un aktuālāko projektu pārrunāšana, kas saistīti arī ar investīciju programmu īstenošanu.  Amatpersonas pārrunas valsts aizdevuma Covid-19 seku mazināšanai apguves iespējas un jau uzsākto projektu īstenošanu, piemēram, pagājušajā gadā pašvaldība saņēmusi valsts aizdevumu  Covid-19 seku mazināšanai pašvaldību transporta infrastruktūras izbūvei – Pērkona, Upes un Klusās ielas seguma atjaunošanai – asfaltbetona ieklāšanai. Tāpat ministrs ar pašvaldības vadību runās par atkritumu apsaimniekošanas valsts plānu un atkritumu šķirošanas pakalpojumu pilnveidi, kā arī apskatīs  bioloģisko atkritumu kompostēšanas laukumu Skrundā.

Daļa sarunas plānota par Skrundas novada pašvaldības sadarbību ar novadiem, kas pēc administratīvi teritoriālās reformas tiks apvienoti Kuldīgas novadā. Pēc reformas vienā novadā apvienosies Alsungas, Kuldīgas un Skrundas novads.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI