DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

“KLĀTbūt” kultūrā un Latvijas Kultūras akadēmijā: 8. maijā tiešsaistē norisināsies Informācijas diena

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gada 8. maijā Latvijas Kultūras akadēmija (LKA) aicina ciemos, lai studētgribētājus pacienātu ar to, ko pandēmijas ierobežojumi šajā gadā lieguši, – ar klātbūtni, Akadēmijas īpašo auru un vidi. Visu gada pirmo pusi LKA skolēniem piedāvājusi daudz un dažādas iespējas saņemt interesējošo informāciju par studijām tiešsaistes pasākumos, bet, nenoliedzami, LKA vide un atmosfēra ir ne mazāk nozīmīga studiju procesa sastāvdaļa. 8.maijā ikvienam būs iespēja KLĀTbūt Akadēmijā un kopā ar iedvesmojošām LKA personībām atklāt aizraujošus pieredzes stāstus un svinēt satikšanos, kaut arī virtuālu!

No plkst. 12.00 līdz 15.00 LKA Facebook lapā (facebook.com/LKAkademija) ikvienam būs iespēja doties 16 epizožu audiovizuālā ceļojumā “KLĀTbūt”, virtuāli paviesojoties Akadēmijas telpās Ludzas ielā 24, teātra mājā “Zirgu pasts” un Nacionālajā filmu skolā, kā arī iepazīstoties ar programmu / apakšprogrammu vadītājiem un studentiem. Radošā “KLĀTbūt” komanda – Artūrs Apsītis, Kristiāna Paula Lībiete, Helmuts Bondars, Ritvars Bluka, Artis Pārups un Beātrise Helpeja – dosies kopā izzināt, ko nozīmē KLĀTbūt Latvijas Kultūras akadēmijā un kultūrā.

Savukārt no plkst. 15.00 līdz 19.00 uz tikšanos Zoom platformā aicinās LKA bakalaura, maģistra un doktora programmu / apakšprogrammu vadītāji.

Bakalaura studiju konsultācijas:

15.00–15.40

  • Dramatiskā teātra aktiera māksla / Dramatiskā teātra režijas māksla (Kārlis Krūmiņš un Māra Ķimele)
  • Kultūras un mākslu studijas (Raimonds Briedis)
  • Audiovizuālā māksla (Jānis Putniņš, Dainis Juraga)

16.00–16.40

  • Starpkultūru sakari (Luīze Frančeska Dakša, Gunta Ošeniece)
  • Laikmetīgās dejas māksla (Olga Žitluhina, Ramona Galkina)
  • Radošās industrijas

17.00–17.40

  • Kultūras socioloģija un menedžments (Anda Laķe)

Maģistra studiju konsultācijas:

15.00–15.40 Kultūras menedžments (Kristīne Freiberga)

16.00–16.40 Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija (Elīna Vikmane)

18.15–18.55 Radošās industrijas un izaugsmes menedžments (Ieva Zemīte)

Doktora studiju konsultācijas:

15.00–15.40 Kultūras teorija / Audiovizuālā māksla, teātris un laikmetīgā deja (Zane Šiliņa)

Lai reģistrētos konsultāciju apmeklējumam, aicinām līdz 7. maija plkst. 12.00 aizpildīt elektronisko reģistrācijas veidlapu: https://ej.uz/Infodiena2021. Saite uz izvēlētajām konsultācijām tiks izsūtīta līdz 8. maija plkst. 12.00!

2021. gada vasarā studijas LKA būs iespējams uzsākt programmas “Mākslas” piecās apakšprogrammās “Kultūras un mākslu studijas”, “Kultūras socioloģija un menedžments”, “Starpkultūru sakari” (divās specializācijās: Latvija – Itālija, Latvija – Vācija / Nīderlande), “Dramatiskā teātra aktiera māksla” un “Dramatiskā teātra režijas māksla”, kā arī programmās “Radošās industrijas” (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti), “Laikmetīgā dejas māksla” un “Audiovizuālā māksla”. Maģistra studiju līmenī uzņemšana notiks programmas “Mākslas” apakšprogrammā “Kultūras menedžments”, kā arī programmās “Radošās industrijas un izaugsmes menedžments” (kopā ar Rīgas Tehnisko universitāti) un “Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija”. Tāpat uzņemšana notiks arī akadēmiskā un profesionālā doktora studiju programmās.

Vairāk par studijām un uzņemšanu LKA: https://lka.edu.lv/lv/gribu-studet-akademija/vasaras-uznemsana-lka/

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI