DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
20. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Robežšķērsošana

2021. gada 19. aprīlis uz valsts robežas un valsts iekšienē

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Pirmdien, 19. aprīlī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 39 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti četri robežpārkāpēji, tajā skaitā ieceļošana Latvijā liegta vienam ārzemniekam. Lidostas “Rīga” robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam ASV pilsonim, jo ārzemnieks nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus, kā arī bija pārkāpis MK 2020. gada 9. jūnija noteikumu Nr. 360 „Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid - 19 infekcijas izplatības ierobežošanai" prasības. Persona atgriezta uz izceļošanas valsti.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 31 personai – deviņiem Latvijas, septiņiem Ukrainas, trīs Lietuvas, trīs Polijas, diviem Baltkrievijas, vienam Krievijas, vienam Grieķijas, vienam Kolumbijas, vienam Kosovas, vienam Somijas, vienam Vācijas un vienam Čehijas pilsonim.


Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu četrām personām – diviem Baltkrievijas, vienam Krievijas un vienam Latvijas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI