DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

RNP: daudzdzīvokļu māju centralizēto siltumapgādi iespējams pārtraukt ātrāk

Publicēts pirms 2 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

SIA „Rīgas namu pārvaldnieks” (RNP) klienti var pieņemt lēmumu par centralizētās siltumapgādes ātrāku pārtraukšanu. Pavasara mainīgajos laika apstākļos, kad dienas laikā temperatūra var pārsniegt +10 un vairāk grādus, bet nakts laikā nokristies zem 0 grādiem, daudzdzīvokļu mājas automatizētā siltumapgādes sistēma nodrošina automātisku siltuma padeves pielāgošanos atbilstoši āra gaisa temperatūras svārstībām, tādējādi nodrošinot, ka pavasara sezonā mājas netiek pārkurinātas un siltumenerģija apkurei tiek patērēta tikai nepieciešamajā apjomā, uzturot dzīvokļos komfortablu temperatūru.

Dzīvokļu īpašnieki var noteikt siltumenerģijas piegādes atslēguma datumu, noslēdzot apkures sezonu ātrāk, mājas pilnvarotā persona, biedrība vai dzīvokļu īpašnieku kopība var pieņemt lēmumu (aptaujas formā) un iesniegt to RNP elektroniski, kopības lēmumu parakstot ar drošu elektronisko parakstu un nosūtot uz vienoto e-pasta adresi rnparvaldnieks@rnparvaldnieks.lv, atstājot lēmumu pastkastē pie RNP Klientu apkalpošanas centriem vai ar pasta starpniecību nosūtot uz RNP juridisko adresi – Aleksandra Čaka iela 42, Rīga, LV-1011.

Pagājušajā gadā centralizētās siltumapgādes pakalpojumu pārtraukšanu RNP veica no 5. līdz 7. maijam, balstoties uz temperatūras rādījumiem. Ja rodas aizdomas, ka automatizētā apkures sistēma nefunkcionē atbilstoši āra temperatūras svārstībām, lūgums pieteikt šo problēmu, zvanot PS “Siltumserviss Rīga” (SSR) uz bezmaksas diennakts tālruni 80000610 vai aizpildot pieteikuma formu SSR mājas lapā http://www.siltumserviss.lv/zino, vai uz RNP informatīvo tālruni 8900 darba dienās no plkst. 8:00 līdz plkst. 20:00.

Savukārt uzsākta apkures sezona tika jau 11.septembrī, jo RNP saņēma mājas pilnvarotās personas iesniegumu ar lēmumu par apkures pieslēgšanu. Informējam, ka SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” saviem klientiem par savlaicīgi nesamaksātiem rēķiniem ārkārtējās situācijas laikā (un arī šobrīd, kad ārkārtējā situācija ir atcelta, līdz turpmākiem paziņojumiem)  nepiemēros nokavējuma procentus, ka arī līgumsodu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI