DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Liepājnieki un pilsētas tuvumā esošie aicināti izmantot iespēju vakcinēties bez iepriekšēja pieraksta

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā plānoto 600 vakcīnu skaitu Liepājā, līdz plkst.12.00 vakcinācijai izmantota nedaudz vairāk kā puse paredzēto vakcīnu. Šobrīd rindu pie vakcinācijas centra nav, līdz ar to liepājnieki un pilsētas tuvumā esošie aicināti izmantot iespēju vakcinēties bez iepriekšēja pieraksta. Liepājā vakcinācija notiek Liepājas Olimpiskais centrā, Brīvības iela 39. Vakcinācija notiek ar ražotāja AstraZeneca vakcīnu.

Vakcinācija notiek bez iepriekšēja pieraksta, vakcinēties var jebkurš gribētājs, kurš vecāks par 18 gadiem. Iedzīvotāji no prioritārajām grupām, kuri apmeklēs centrus, tiks aicināti saņemt vakcīnu vēl pirms citiem šodien vakcinēties gribētājiem.

Iedzīvotājiem jāņem līdzi tikai pase vai ID karte. Vakcinācijas veicēji aicina pievērst īpašu uzmanību tam, ka lielajos centros šajā nedēļas nogalē tiek vakcinēti tikai tie iedzīvotāji, kuri līdz šim nav saņēmuši nevienu Covid-19 vakcīnas devu. Uz vakcinācijas centriem kategoriski aizliegts nākt tiem iedzīvotājiem, kas atrodas pašizolācijā pēc atgriešanās no ārvalstīm, kā arī tiem iedzīvotājiem, kuriem jābūt mājas karantīnā kā kontaktpersonām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI