DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Šodien – semināru cikla “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” otrā daļa

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šodien, 16. aprīlī, plkst. 11.00 sāksies otrais tiešsaistes seminārs trīs pasākumu ciklā, kur Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) pulcētie jomas speciālisti dalās ar labo praksi Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta izmantošanā.

Semināru cikla otrā daļa pamatā būs veltīta iepirkumu un līgumu tēmai ES fondu projektu īstenošanā. Par aktualitātēm publiskajos iepirkumos informēs Inta Vingre un Līga Jaunozola no Iepirkumu uzraudzības biroja. Ar noderīgiem rīkiem, kas palīdz iepirkumu organizēšanā, dalīsies CFLA pārstāve Daina Pulkstene. Nataļja Lipina no Finanšu ministrijas dalīsies pieredzē par iepirkuma dokumentācijas sagatavošanu satura nodevumiem. Valsts darba inspekcijas pārstāve Dace Stivriņa stāstīs par darba tiesiskajām attiecībām ES fondu projektos. Savukārt zināšanas un izpratni par vides pieejamības jautājumiem palīdzēs stiprināt Inese Vilcāne un Poļina Rožkova no Labklājības ministrijas.

Seminārs notiks tiešsaistē plkst. 11.00 – 13.30, un tam varēs sekot CFLA mājaslapā un Facebook kontā.

Semināru cikla “Labā prakse ES fondu projektu īstenošanā” noslēgums:

  • 23. aprīlī 11.00 – 13.30 ES fondi: ko sola un nesīs nākotne?

Pirmā semināra daļa par ES fondu ieviešanas progresu, aktualitātēm un dažādiem ar ES fondu projektu ieviešanu saistītiem jautājumiem videoierakstā vērojama ŠEIT.

Seminārus CFLA organizē sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Finanšu ministriju, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, Labklājības ministriju, Iepirkumu uzraudzības biroju un Valsts darba inspekciju. Diskusijās par pašvaldību iecerēm stāstīs Rīgas, Daugavpils, Jelgavas, Kuldīgas un Limbažu pašvaldību pārstāvji.

Lai sazinātos par semināru norisi, lūdzam reģistrēt savu dalību semināros šeit. Tāpat, aizpildot reģistrācijas formu, ir iespējams uzdot jautājumus, uz kuriem vēlaties dzirdēt atbildes semināros. Informācija par visu semināru darba kārtību - pieejama CFLA mājaslapā.

Semināri ir bez maksas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI