DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Noskaidrots ar kādu automašīnu pārvietojušies uzbrucēji – aicinām atsaukties aculieciniekus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Jau ziņots, ka šodien, 14. aprīlī, Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā. Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka bijuši vismaz divi uzbrucēji un tie ir pārvietojušies ar melnas krāsas “BMW X5” markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem.

Automašīnai ir bojāts labais sāns. Mašīnai iespējams var būt mainītas valsts reģistrācijas numurzīmes, tajā skaitā arī Krievijas federācijas numurzīmes.

Tāpat Valsts policija ir noskaidrojusi nošautās personas identitāti. Notiek izmeklēšana un policija šobrīd visā Latvijā strādā pastiprinātā režīmā.

Valsts policija aicina atsaukties personas, kuru rīcībā ir informācija par šīs automašīnas iespējamo atrašanās vietu, vai arī rīcībā ir cita informācija, kas var būt noderīga izmeklēšanai.

Tāpat jau ziņots, ka Valsts policija lūdz atsaukties notikušā aculieciniekus un tos automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

Informācijas sniegšanai sazinieties ar Valsts policiju pa e-pastu: kipinfo21@vp.gov.lv vai arī pa tālruņa numuriem 67075257 vai 110! Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI