DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicina uzņēmējus pieteikties ES Preču drošuma balvai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Eiropas Komisija (EK) jau otro reizi izsludina pieteikšanos ES Preču drošuma balvai. Šogad nominācijas ir divās kategorijās – Viegli ievainojamo  patērētāju grupu aizsardzība un drošums,  Drošuma un jauno tehnoloģiju apvienojums.

Ar ES balvu attiecībā uz produktu drošību tiek apbalvoti uzņēmumi, kas pieliek papildu pūles, lai aizsargātu patērētājus. Balva ir paredzēta tiem, kuri savu darbību centrā izvirza drošumu, un šajā ziņā dara vairāk, nekā to paredz ES tiesību aktos noteiktās prasības.

2021. gadā ir divas balvas kategorijas: Viegli ievainojamo  patērētāju grupu aizsardzība un drošums,  Drošuma un jauno tehnoloģiju apvienojums. 

ES Produktu drošuma balvas saņemšana nozīmē:

  • jūsu centienu starptautisku atzīšanu;
  • uzņēmuma pozicionēšana par ražošanas nozares līderi produktu drošuma jomā;
  • uzņēmuma reputācijas paaugstināšanu, produktu redzamību un interesi par uzņēmuma darbības sfēru.

Augsta līmeņa žūrija izvēlēsies zelta, sudraba un bronzas medaļu ieguvējus gan MVU, gan lielo uzņēmu vidū. Uzņēmumu kandidatūras var pieteikt līdz 30. aprīlim, pieteikumu aizpildot tiešsaistē.

Prestižā apbalvošanas ceremonija notiks 23. septembrī. Uzvarētāji dalīsies savā pieredzē ar produktu drošuma ekspertiem un balvu pasniegs Eiropas Komisijas tiesiskuma komisārs Didjē Reinderss.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI