DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” izsludinājusi atklātu iepirkuma procedūru par parādu atgūšanas pakalpojumiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka izsludināta atklāta iepirkumu procedūra par parādu atgūšanas pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājumi jāiesniedz līdz 26. aprīlim plkst. 15.00.

Katru dienu “Rīgas satiksmes” sabiedriskā transporta biļešu kontrolieri izraksta līgumsodus par sabiedriskā transporta izmantošanu bez derīgas braukšanas biļetes. Tāpat uzņēmuma apsaimniekoto autostāvvietu operatori izraksta pēcapmaksas paziņojumus, taču ne visi klienti tos apmaksā. Lai uzņēmums atgūtu minētos parādus, tiek piesaistīta ārpustiesas piedziņas kompānija, kura ir specializējusies pirmstiesas procesa parādsaistību piedziņā –nodrošina datu automātisku apstrādi, brīdinājuma vēstuļu nosūtīšanu, parādnieku datu ievietošanu kredītu uzraudzības biroju datu bāzēs, ir uzkrājušas profesionālo pieredzi saziņā ar klientiem, tai skaitā, darbā ar parādniekiem – ārvalstniekiem maksas autostāvvietu neapmaksāšanas gadījumos, kā arī var nodrošināt parādu piedziņu tiesvedībā.

Plašāka informācija par konkursu pieejama: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/iepirkumi/iepirkuma-procedura-par-paradu-piedzinas-pakalpojumu-sniegsanu-1/

Lai veicinātu atklātu un caurspīdīgu līgumu slēgšanas un tirgus izpētes procesu, kā arī piesaistītu pēc iespējas plašāku pretendentu skaitu, visa informācija par iepirkumiem tiek izvietota “Rīgas satiksmes” mājas lapā www.rigassatiksme.lv sadaļā Iepirkumi. Minētajā sadaļā pieejama arī informācija par uzņēmuma veiktajām tirgus izpētēm līgumiem, kurus plānots slēgt par kopējo summu līdz 42 000 eiro bez PVN pakalpojumiem un precēm līdz, 170 000 eiro bez PVN būvdarbiem. Kā arī pieejama informācija par tirgus izpētēm atklātu iepirkumu procedūru dokumentācijas sagatavošanas procesā.

“Rīgas satiksme” aicina ikvienu interesentu sekot līdzi sadaļā izvietotajai informācijai un iesniegt savus piedāvājumus, tādejādi paplašinot konkurenci un veicinot atklātu un caurspīdīgu līgumu slēgšanas un iepirkumu organizēšanas  procesu, nodrošinot pēc iespējas izdevīgāku piedāvājumu saņemšanu.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI