DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Kariņš uzdod Iekšlietu ministrijai informēt valdību par epidemioloģiskās drošības prasību kontroli ieceļotājiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Ņemot vērā aktuālo informāciju par pieaugošu no ārvalstīm ievesto Covid 19 gadījumu skaitu, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš uzdevis Iekšlietu ministrijai ceturtdien, 8. aprīlī, valdības sēdē ziņot par ieceļotāju epidemioloģiskās drošības prasību kontroles pasākumiem.

“Lai novērstu jaunu Covid-19 slimību izraisošā koronavīrusa mutāciju izplatību mūsu sabiedrībā, būtiski nodrošināt stingru epidemioloģiskās drošības prasību kontroli valstī ieceļojošiem cilvēkiem. Iekšlietu ministrija rīt sniegs valdībai un sabiedrībai aktuālāko informāciju un analīzi par ieceļojošo kontroles pasākumiem līdz šim un, vai tos nepieciešams pastiprināt,” uzsver K. Kariņš.

Rezolūcijā Iekšlietu ministrijai K. Kariņš uzdevis rīt valdības sēdē ziņot arī par ieceļotāju apliecinājuma sistēmā Covidpass.lv norādītās informācijas un Covid-19 testu kontroli iebraucējiem, kā arī informēt par iebraucēju pašizolācijas un obligātās izolācijas pārbaudēm.

Lai mazinātu Covid-19 izplatības riskus, valdība aicina iedzīvotājus Covid-19 pandēmijas laikā neceļot bez būtiskas nepieciešamības un savu atpūtu ieplānot Latvijā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI