DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. aprīlī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Otrajās Lieldienās “BIOR” COVID-19 testēšanu veiks tikai Rīgā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts laboratorijas “BIOR” COVID-19 testēšanas punkti Lieldienu brīvdienās, izņemot otrās Lieldienas, tiks slēgti. Iedzīvotājiem būs iespēja veikt COVID-19 parauga ņemšanu 5.aprīlī testēšanas punktā Rīgā, Lejupes ielā 3.

Lai pieteiktos COVID-19 izmeklējumam, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz tālruni 28369560. COVID-19 testēšanai ir iespēja pieteikties arī “BIOR” mājas lapā www.bior.lv aizpildot pieteikšanās formu vai sūtot pieteikumu uz e-pastu covid@bior.lv

Valsts apmaksātu COVID-19 testēšanu var veikt arī bez ārsta nosūtījuma, ja ir parādījušies slimības simptomi (akūtas elpceļu infekcijas pazīmes, paaugstināta temperatūra, ožas traucējumi, garšas izjūtas zudums u.c.). Savukārt cilvēki, kuri atgriezušies Latvijā no Apvienotās Karalistes vai Dienvidāfrikas republikas, bezmaksas testu var veikt arī tad, ja nav saslimšanas simptomu.

Valsts zinātniskais institūts "BIOR" ir vadošais pētniecības, laboratorisko izmeklējumu un zināšanu pārneses centrs Baltijā. Institūts, balstoties uz inovatīvām pētniecības metodēm, rada praktiski pielietojamas zināšanas tādās jomās kā sabiedrības un vides veselība, pārtika, zivsaimniecība un veterinārmedicīna.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI