DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Labklājība

Notiks Sociālā darba speciālistu sadarbības padomes sēde

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 30.martā, plkst. 14.00 attālināti notiks pirmā šī gada Sociālā darba speciālistu sadarbības padomes sēde.

Darba kārtības galvenie jautājumi ir saistīti ar Eiropas Sociālā fonda finansētā un Labklājības ministrijas (LM) administrētā projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” aktualitātēm. Notiks arī īsa prezentācija par sociālā darba jomas izglītības kvalitātes pētījuma rezultātiem un autoru priekšlikumiem turpmākam darbam Sadarbības padomē, jauno sociālā darba metodiku tēmu apspriešana un apstiprināšana un iepazīšanās ar ministrijas gatavotajām un precizētajām Sociālās aizsardzības un darba tirgus politikas pamatnostādnēm 2021. – 2027.  gadam. 

Tāpat plānots runāt par  Covid – 19 vakcinācijas procesu sociālo pakalpojumu sniedzēju kontekstā. Būs arī informācija par plānoto  tikšanos ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju un pašvaldību sociālajiem dienestiem par izmaiņām darba pēc administratīvi teritoriālās reformas.

Sadarbības padome dibināta 2011.gadā un tās mērķis ir regulāra informācijas apmaiņa starp dažādām labklājības nozares jomām, kā arī aktuālu tēmu apspriešana un lēmumu pieņemšana. Tās dalībnieki ir Latvijas sociālo darbinieku biedrības, Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienības, Ieslodzījuma vietu pārvaldes, augstskolu un koledžu pārstāvji, kas nodrošina sociālās labklājības jomas studiju programmas. Sadarbības padomes sēdes notiek vismaz četras reizes gadā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI