DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Šonedēļ LU tiešraidēs iespēja virtuāli izstaigāt LU fakultātes

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Universitātes (LU) Atvērto durvju nedēļā, 22.–26. martā, īpašās Facebook tiešraidēs būs iespēja virtuāli paviesoties visās 13 LU fakultātēs un LU Cēsu filiālē. 

Facebook tiešraides studētgribētājus aizvedīs ceļojumā uz LU fakultātēm, kā arī tā būs iespēja doties uz vienu no skaistākajām pilsētām Latvijā un paviesoties Cēsu filiālē. Par ceļojuma uzticamiem biedriem izvēlēti LU patrioti – LU Sociālo zinātņu fakultātes absolvente un sociālo tīklu eksperte Sindija Bokāne un Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes students Andis Poļaks

Sindijai un Andim tiešraidēs pievienosies LU studenti un mācībspēki, kas vairāk pastāstīs par savu fakultāti, studiju programmām un jau sniegs ieskatu studenta dzīvē. Tā būs lieliska iespēja paviesoties LU fakultātēs un iepazīties ar mājīgo un moderno studiju vidi, lekciju auditorijām, laboratorijām, atpūtas stūrīšiem, plašajām bibliotēkām u. c. studentiem nozīmīgām vietām. 

22.–26. martā katru dienu LU Facebook lapā varēs vērot tiešraides no trīs fakultātēm un komentāru sadaļā uzdot sev interesējošos jautājumus par studijām fakultātē. Atvērto durvju nedēļā notiks arī citas aktivitātes dažādās platformās: Instagram varēs uzdot jautājumus studentiem; Zoom sarunās un informatīvās lekcijās varēs uzdot jautājumus programmu vadītājiem un studentiem; informāciju varēs iegūt no dažādiem īpaši sagatavotiem video un pat piedalīties balvu izlozē!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI